Januar 2012

rommbytte

Heisann!

Når dere ser overskriften så temker dere at jeg har fott nytt rom. Men det er ikke jeg det er Mamma pappa ig malene som her byttet rom. Malene hadde rom oppe og nå her hun rom nede med meg og mamma og pappa har rom oppe der malene hadde rom! 


Du er RAR malene!

Har du fått nytt rom noen gang?

Helgen er ferdig :(

Nå er snart helgen over og det er ikke morsomt for jeg hater skolen så inmari! Men i helgen har jeg vert på ridetur og hatt besøk av amalie ( en liten baby på1 år ) men ikke noe mer da jeg håper at dere har hatt en fin helg og finni på masse moro! Hvis dere vil lese mer om heste turen min og når jeg datt av så les deg nesover det ligger rett under dette inlegget.


Meg i fjord;)

Hva gjore du i helgen?

Ut på tur med hest:)

I da har jeg vert på tur med Dante! Det er en heste jeg er hestepasser for. Men det skjedde  en ulykke:( Jeg galoperte opp bakkene  og mamma og Malene ventet i bånd. Så når de så meg komme ned igjen så begynte de  å gå og det så jo Dante og da begynnte den og galopere ned bakken og jeg rullet av og Dante BRÅ stoppet og så ned på meg :P Men det gore bare litt vondt i rompa og jeg har det helt fint  nå!

Hadde ikke noe annet bilde ! sorry.

Bilder

Heisann!

Nå skal jeg legge ut noen bilder:


;)


 

Vinneren av konkurransen!

Heisann!

Det er det at det bare er en som har meldt seg på så da er det hun som vinner ! Og det er jo min søster som vant og hun heter ♥MaleneKristiansen♥

Hun får en lommebok med kaleneder!

GRATTIS!!!

Her er bloggen hennes:http://malenekristianseen.blogg.no/
 

HVA VIL DU HA SOM PREMIE NESTEGANG?

Favorittsanger.

♥Evanesence- Bring Me To Life


♥Kesera-Kaste penger

 

♥Kesera- ubesvart anrop


♥Coldplay-Paradise

 

Cher Lloyd-Want  U Back

 

KONKURRANSE!

Heisann!

Nå er det tid for bloggens første Konkurranse! Dere skal bare skrive at dere er med  så trekker jeg en tilfeldig en !  Den heldige får

 Det er en heste kalender lommebog så hvis du er glad i hest så må du melde deg på!

på komentaren må du skrive på så jeg kan sende eller gi den til deg ! 

Så meld deg på!

 

I dag

Heisann♥

i dag skal jeg på skolen og så skal jeg på ridning!  Jeg elsker å ri og hater skolen! foresten skal jeg osså ut og se på nytt keyboard. For jeg elsker musikk og jeg liker å spille keyboard! Hva skal du i dag?

Anja Olsen

♥ Hei.

- Jeg er en jente på 10år som kommer fra byen Skien. Jeg har to hunder, som heter Nomi & Mia. Jeg har en storesøster som heter Malene også.. Jeg er veldig glad i hester og hunder. Jeg kommer til å blogge om meg og min hverdag, og bilder i alle innlegg.. Håper dere kommer til å lese bloggen min..

// Bilde av meg, som søtra mi har tatt ..

Kommer du til å lese bloggen min?

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

anjaolseen

+Add meg som venn

Hei! Jeg er en jente på 10år. Jeg elsker hester å turning. Jeg setter stor pris på kommentarer å prøver å kommentere tilbake.

Søk i bloggen

hits