Januar 2012

Lite blogging....

heisann!

Da blir det lite blogging for tiden og jeg har ikke så mye bloggelyst heller for det er så mye fortiden og i morgen er jeg på ridetur med mamma!

Ja da har jeg ikke så mye å si da så da sier jeg hade!

Trening

Heisann !

Da var det på tide å trene igjen. jeg skal på turning i dag og i går var jeg på ridning. Turninga er  nå snart så jeg kan ikke blogge så mye. Jeg gleder meg veldig til trening for det er jo så morro å turne. Og jeg her verdens beste trener som heter Tina. Her er et fint lite eh dikt på en måte: "Hadde turn vert lett hadde de kaldt det fotball." Nå har jeg akkurat vert å kjøpt drikkke til treningen :

 Nam nam  powerade er sååå godt!!!!!!

Hva slags sport går du på?

Verdens fineste sang

 Den er jo så fin!!!

Mamma

Gratulerer så mye med dagen verdens beste mamma! Håper du ble gla for gaven du fikk av oss og håper du får den så nydelig slutt på dagen DIN! Vi er super gled i deg:)Klem Anja♥

 


 

                                                                    Noe så søtt!

Her er den veldig fin video!!

 

Kos med kakao

Heisann!

Da her jeg vert ute i hele kveld og  leka med malene! Nå kom vi inn å laga kakao  og tokk bilder av det . Nå har jeg drikket det opp men jeg tokk bildene før jeg begynnte og drikke av den og du burdde glede deg til å se bildene for det er ikke hvilkens som helst bilder det bel en superfin kopp med kakao.


 Det var det!

HYTTETUR

Da er jeg på hyttetur med mamma pappa Malene og noen vi kjenner! Vi koser oss veldig og vi snøbada i går! idag skal vi i skibakken og stå på slalom og snowboard;p Jeg gleder meg veldig og håper jeg får noen kommentarer på dette innlegget. I går var vi på resurang å spiste pizza bufee. Vi koser oss veldig og nå sitter vi på hemsen og blgger meg å søstra mii: Malene den kule ;p Men jeg må minne dere  på at det er morsdag i morgen og at dere må ha kjøpt en gave til mamma en deres. jeg har verdensbeste!!! Men mer om det får dere vite om i morgen da jeg blogger om hun. Da legger jeg ut bilder av henne. som sagt hun er VERDESBESTE♥♥♥


DA VAR JEG LITEN!!!!!!

Snøbada

Ja da har jeg vært ute å snøbada med Malene. Det var så kaldt at det gjore vondt i bena. Nå er jeg inne å varmer meg sånn at jeg får følsene tilbake! Je g kanikke legge ut noen bilder i dag. Men jeg håper jeg får noen kommentarer!
Har dere snøbada før?

Svar på spørsmålene!

Ja da er det svar på spørsmålene og håper dere finne alt!

SVAR:

1. Hva liker du best ved søstra de ?

    At hun hjelper meg med hva som helst!

2. Syntes du det er moro å turne?

    Ja jeg syntes det er moro å turne.

3. Favoritt maten din ?

   Pizza:p

4. Favorittdrikka di?

  Rød fanta!!

Takk for spørsmåla!!!

spørsmålsrunde

Nå er det tid for spørsmålsrunde,og dere kan spørre om alt som  helst! ja da er de bare å spørre i vei!!!;p

Bilder


Bilder av Nomi, hunden min!!!

Har du et kjæledyr?

Stegner jeg maler og pynter

Heii!

Da har jeg begynnet og pynte og male segner. Det er veldig moro men du må kunne skrive fint og det er problemet mitt jeg tar feil og da er stegnen ødelagdt. men du må øve deg og du må ha det som trengs. jeg kommer til og legge ut noen bilder av de jeg syntes er finest!!!
Vinneren av konkurransen!

Heisann!

Da har jeg kåra vinneren av konkurransen og det var komentar nr 20 og det var Mathilda Olivia Langburne! GRATULERER SÅÅ MYE!

Bloggen hennes :http://mathildal.blogg.no/

 

KONKURRANSE IGJEN ;P

Heisann! 

Da var det tid for konkurranse igjen men denne gangen håper jeg det er flere som melder seg på. Alt du er nøtt til å gjøre er å skrive på en komentar at du er med. du må gi andresse, postnummer , sted og navn (hele navnet) på en e-mail. min er: nomikr@hotmail.com. Så hv is du er den helige vinnneren så får du den sendt i posten! Premien er en overraskelsespakke som det er noe i jeg kan jo ikke røpe hva det er så du får melde deg på !!!

 

IKEA

Heisann!

I dag har jeg hvert på IKEA i Oslo. Det var veldig gøy, jeg kjøpte ikke mye det eneste var en søppeldunk og to rammer men mamma,pappa og Malene kjøpte komoder og masse annet. jeg spiste også de gode kjøttbollene og poteter der og når jeg kom hjem var det pizza hos bestemor og bestefar!


meg nå;p

Har du hvert på IKEA?

Den rare malene

Heii

Nå skal jeg blogge om den rare søstern min! Hun er litt spesiell fordi hun alltid gjør noe rart uansett hva;p Jeg har valgt de rareste bildene av henne: 

  

Ha ha malene

Lite blogging

Heisann! 

Da har det vert lite blogging og det kommer det til og være framover også så ikke forvent et innlegg ver dag for det kommer det ikke ! JA JA .... jeg hjar ikke så mye å si så HADE!
 

anjaolseen

+Add meg som venn

Hei! Jeg er en jente på 10år. Jeg elsker hester å turning. Jeg setter stor pris på kommentarer å prøver å kommentere tilbake.

Søk i bloggen

hits